skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nxt-Gen Man: Du, just nu.

Eventet är avslutat

Nxt-Gen Man: Du, just nu.

Från 215,00 SEK

Plats

Datum

1 okt 2019 18:00 - 21:00

Beskrivning

• Har du inte tillit till livet, dig själv eller din partner?

• Känner du dig ensam?

• Har du inte koll på ditt kontrollbehov?

Kvällens tema är tillit och kontroll och vi tittar på hur det kanske styr stora delar av ditt liv helt omedvetet.


Vad sägs om att få möta andra män precis som du är? Få smaka på hur en mansgrupp kan kännas och kanske få en tydligare inblick till vad som är viktigt för just dig. Riktig närvaro är sjukt sexigt och behöver inte vara så seriöst, närvaro kan vara lekfullt och avslappnat minst sagt!

Kom som du är just nu, det är i nuet livet händer och inte imorgon eller på fredag nästa vecka.

Jag erbjuder helt enkelt en plats där män kan mötas i sitt autentiska jag och där vi känner oss trygga i det, där vi skapar tillit och en tydligare mening tillsammans. Där vi kan mötas och visa det som är just nu eller få träna på att visa det, för det är inte alltid så lätt.

Workshopen är enbart för män men konceptet funkar i alla typer av relationer. 

-Vad gör vi?

Vi kommer att göra både enskilda, par och gruppövningar där närvaro och andning är ett fokus. 

-Vad du kan få med dig

• Känslan av att få vara du fullt ut.
• En stark gemenskap med andra män
• Medvetenhet om dina egna behov och hur du kan bemöta dom

-Praktisk info

Ingen bokning krävs, se bara till att ta dig själv till lokalen i tid. Eller registrera dig och betala innan så får du 15% rabatt.

Datum: 1 okt
Tid: 18:00-21:00 (Dörren öppen från 17:30, kom i tid)
Plats: Studio Bromma, Beckombergavägen 1, 168 54 Bromma, Tunnelbana: Åkershov

Investering: 250kr, betalas på plats med swish eller registrera dig och betala nu och få 15% rabatt.



-Vad har tidigare deltagare sagt?


Tacksam för ett tryggt space med öppen, tillåtande manlig kraft. En katalysator för att öppna upp och expandera genom uppbyggande övningar med tid till reflektion och inkännande av vad som talar i dig.-Per

-Vad har tidigare deltagare sagt som gått intensivkursen?

I mitt arbete att ta mig djupare, -rensa upp, vakna upp och komma fram som den jag är har broderskapet och kursen varit ovärderligt. Att tillsammans med andra män göra den här resan ger styrka som sprider ringar på vattnet och inger förtröstan. Vad vi är expanderar och vad som står i vägen kan lättare frigöras tillsammans med andra. Tack för att ni skapat detta mycket nödvändiga forum! Jag kommer att fortsätta. 
-Roger


Gruppen blev något av ett välbehövligt ankare i min tillvaro under dom veckorna den pågick. Den öppnade något slags sökande inom mig, och hjälpte mig att sparka igång ett personligt förändringsarbete som legat och grott väldigt länge. Och för det är jag väldigt tacksam. Jag uppskattade också själva gruppen, broderskapet, väldigt mycket.
-Gabriel

-Om Kursledaren

TONY Alfredsson har i många år utvecklat sig själv både inom ledarskap, personlig utveckling och bodywork. I skrivande stund är en av hans största passion att få bidra med sin sanning just nu, att få och bli inspirerad av andra på ett djupare plan. Att hålla space för andras utveckling/avveckling och att bidra med nya insikter om vad som verkligen är viktigt här i just detta nu. Tony är även en enormt nyfiken man, och just den egenskapen har tagit honom på många äventyr i sin utveckling. Allt han lär ut kommer från egen erfarenhet.

Han har gått från en blyg och tillbakahållen man med dålig självkänsla till en man som älskar sig själv, till en man med riktning och fokus, en man som kan hålla sig själv och andra.

Kontakt: 070-7771070

Arrangör

Lokal

Studio Bromma Studio Bromma, Beckombergavägen 1, 168 54 Bromma

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer