skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nowagruppens vårfest: kvällsevent

Eventet är avslutat

Nowagruppens vårfest: kvällsevent

Från Gratis

Plats

Datum

24 maj 2017 17:30 - 22:00

Beskrivning

Här anmäler du dig till kvällsaktiviteten under Nowagruppens vårfest onsdagen den 24:e maj! På Nowagruppens innergård med start kl. 17.30 bjuder vi på mat och grillat från några av vinnarna i Grillmästarna, nya innovativa chips och glassmaker från våra kunder, partytricks och bus från några av gruppens eventbolag och inte minst bjuder vi på dricka, bra prat och härlig atmosfär.


Sista anmälningsdag: 19 maj. För frågor eller efteranmälan, kontakta marknad@nowakommunikation.se


Varmt välkommen!


Om Nowagruppen
Nowagruppen är en koncern som på olika sätt arbetar med kommunikation. Inom gruppen finns kompetens inom medieplanering, PR, strategisk kommunikation, digitalt, reklam, event, tryck och profil, design, konceptutveckling, sponsring, analys undersökningar, och inredning och dekor. Vi arbetar gränsöverskridande med kommunikation och tillsammans kan vi erbjuda skräddarsydda fullservicelösningar med hög kostnadseffektivitet.

Arrangör

Nowa Kommunikation jobbar integrerat med kommunikation.

Lokal

Östra Hamngatan 23, 411 10 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer