Nowa Nyfiken på Katarina Berg

5 maj 2017 08:00 - 10:00

Klarabergsviadukten 63, 111 64 Stockholm


Den viktigaste kommunikationskanalen?

Fredagen den 5:e maj med start klockan 08.00 på Klarabergsviadukten 63 i Stockholm kör vi igång med vårens sista frukostseminarium. Klockan 08.30 gästas vi av Katarina Berg, global HR-chef på Spotify, företaget som anses vara en av världens mest attraktiva arbetsplatser. Katarina och hennes HR-team har hyllats av många internationella aktörer för sitt innovativa arbete med HR och employer branding. Nyligen vann Katarina priset Årets HR-chef på Chefgalan!

Att ta arbetsgivarvarumärket till en ny nivå

Via sitt arbete har Katarina flera gånger visat att HR och marknadsföring går hand i hand, där personalen är en viktig kommunikationskanal för ett företag och att ett hälsosamt arbetsklimat är en väsentlig grundsten. Så vilka företagsvärderingar fungerar i praktiken och inte endast teorin? Hur skapar man en företagskultur i ett arbetsklimat som blir allt mer snabbföränderligt? Vilka skillnader finns mellan svenskt och utländskt HR-arbete och vilka insikter fick Katarina under sitt besök i Vita huset? Det och mycket, mycket mer är vi Nyfikna på!


Eventet är kostnadsfritt, men vi debiterar en no show-avgift på 250 kronor vid utebliven avbokning.

Om Nowa Nyfiken på

Seminarieserien syftar till att skapa nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Vi bjuder därför på frukost och riggar även scenen för ett spännande samtal om en person eller en företeelse. Om du är nyfiken på våra tidigare samtal har vi alla samlade i Nowapodden!


Gratisbiljett

Stängd


Väntelista

Stängd