skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nowa Nyfiken på Katarina Berg

Eventet är avslutat

Nowa Nyfiken på Katarina Berg

Från Gratis

Plats

Datum

5 maj 2017 08:00 - 10:00

Beskrivning

Den viktigaste kommunikationskanalen?

Fredagen den 5:e maj med start klockan 08.00 på Klarabergsviadukten 63 i Stockholm kör vi igång med vårens sista frukostseminarium. Klockan 08.30 gästas vi av Katarina Berg, global HR-chef på Spotify, företaget som anses vara en av världens mest attraktiva arbetsplatser. Katarina och hennes HR-team har hyllats av många internationella aktörer för sitt innovativa arbete med HR och employer branding. Nyligen vann Katarina priset Årets HR-chef på Chefgalan!

Att ta arbetsgivarvarumärket till en ny nivå

Via sitt arbete har Katarina flera gånger visat att HR och marknadsföring går hand i hand, där personalen är en viktig kommunikationskanal för ett företag och att ett hälsosamt arbetsklimat är en väsentlig grundsten. Så vilka företagsvärderingar fungerar i praktiken och inte endast teorin? Hur skapar man en företagskultur i ett arbetsklimat som blir allt mer snabbföränderligt? Vilka skillnader finns mellan svenskt och utländskt HR-arbete och vilka insikter fick Katarina under sitt besök i Vita huset? Det och mycket, mycket mer är vi Nyfikna på!


Eventet är kostnadsfritt, men vi debiterar en no show-avgift på 250 kronor vid utebliven avbokning.

Om Nowa Nyfiken på

Seminarieserien syftar till att skapa nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Vi bjuder därför på frukost och riggar även scenen för ett spännande samtal om en person eller en företeelse. Om du är nyfiken på våra tidigare samtal har vi alla samlade i Nowapodden!


Arrangör

Nowa Kommunikation jobbar integrerat med kommunikation.

Lokal

Klarabergsviadukten 63, 111 64 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer