skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nowa Nyfiken på digitala trender

Eventet är avslutat

Nowa Nyfiken på digitala trender

Från Gratis

Plats

Datum

7 apr 2017 07:30 - 09:30

Beskrivning

VILKA DIGITALA TRENDER ÄR HÄR FÖR ATT STANNA?

Fredagen den 7:e april med start kl. 07.30 är det premiär för Nowa Nyfiken på i Malmö! Seminarieserien är en del av konceptet Nowa Nyfiken på som syftar till att skapa nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Vi bjuder på frukost och riggar även scenen för ett spännande samtal om en person eller om en företeelse! Är du nyfiken på tidigare samtal finns alla samlade i vår podd!

Från kl. 08.00 kommer Alexander Wroblewski att prata om både gamla och nya trender inom digital marknadsföring. Alexander är en av Sveriges mest erfarna digitala specialister med inriktning på sociala medier och SEO.

Vilka digitala trender bör vi hålla extra koll på och vilka kommer att försvinna? Hur blir ett digitalt fenomen ett effektivt marknadsföringsmedel? Vilka nya lagar och regler behöver vi förhålla oss till framöver? Det och mycket mer är vi Nyfikna på.

Välkommen!

Alexander Wroblewski,
Digital specialist

Har du några frågor, kontakta marknad@nowakommunikation.se.

Om Nowa Kommunikation
Nowa Kommunikation är en integrerad kommunikationsbyrå som erbjuder medie- PR- och reklambyråtjänster och arbetar mot både privat och offentlig sektor. Läs mer om oss här!


Eventet är kostnadsfritt, men vi debiterar en no show-avgift på 250 kronor vid utebliven avbokning.


Arrangör

Nowa Kommunikation jobbar integrerat med kommunikation.

Lokal

Clarion Hotel & Congress Malmö Live (sal Live 10), Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer