Hoppa till huvudinnehåll

Norrbottensteatern presenterar: Richard III

Norrbottensteatern presenterar: Richard III

Från 133,00 SEK

Plats

Datum

9 jul 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Richard III 

William Shakespeares klassiska pjäs om en galen kung – som en galen clownföreställning

Richard, hertig av Gloucester, är sugen på att bli kung av England. Tyvärr är det så många människor han måste mörda för att tronen ska tillfalla honom. Sedan ska han lyckas gifta sig med hustrun till en av dem som han mördat. Och mörda henne för säkerhets skull. Och hennes barn. Och sedan mörda alla sina vänner, deras vänner, deras vänners brevvänner och överhuvudtaget alla han får syn på.
Till slut står han ensam kvar i röd clownnäsa och ropar ”en häst, en häst, mitt kungarike för en häst”. Men det finns inga hästar, för han har mördat alla.

Sommaren 2019 satte Claes Åström upp Shakespeares odödliga kärlekssaga Romeo och Julia som clownföreställning. Fem år senare återvänder han till Norrbotten med en ny Shakespeare-uppsättning som garanterat kommer att locka till skratt.


Av William Shakespeare
Målgrupp: Från 11 år
Svensk översättning: Lars Huldén
Regi: Claes Åström
Medverkande: Jonas Hellman-Driessen, Erik Kaa Hedberg, Niklas Larsson Lirell, Therése Lindberg, Maria Pontén, Maja Runeberg

Lokal

Uddens Camping & Friluftsområde, Uddenvägen, 984 97 Kangos

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer