Norlie & KKV Live / Fredag 15 September / Puls Nattklubb

15 sep 2017 22:00 - 16 sep 2017 03:00

Puls Nattklubb, Slottsgatan, 116, 60220 Norrköping


★ PULS NATTKLUBB PRESENTERAR STOLT ★

Norlie & KKV, eller Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag som de heter – är Stockholmsduon som under 2010-talets början invaderade topplistorna med en rad hitsinglar och skapade en nisch för sig själva med sitt egna sound byggt på rap-verser, smittsamma melodiösa pop-refränger och ärliga texter.

Med sin första singel ”När jag går ner” satte dom direkt ribban och tog sig in på svensk radio och Spotify´s topplistor, låten tilldelades dubbel platina status när försäljning och streams summerades.

Under 2012 släppte dom sina till dags dato största singlar ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt”.

Låtarna blev extremt breda hittar och letade sig in i den svenska folksjälen. ”Hatten” blev den stora sommarhiten samma år och duon gjorde flera TV-framträdanden, bl.a på SVTs “Allsång på Skansen”. I januari 2013 krönte dom sitt fantastiska år 2012 och vann välförtjänt pris som ”Årets Nykomling” i P3 Guld.

Efter sommaren fortsatte turnén det kommande året och i augusti 2013 släpptes duons debutalbum ”Snart”, innehållande förutom tidigare nämnda låtar, platinasinglarna ”Faller” och ”Nej”.

Därefter tog duon en välförtjänt semester för att sedan gå in i studion och skapa ny musik, och nu är det dags att höra första smakprovet från vad som skapats i deras studio på Södermalm.

Med alla framgångarna i bagaget och ett ofantligt sug att vända blad och släppa ny musik är Norlie & KKV nu en av de hetaste aktörerna i Sverige och med den nya singel från 2017 ”Säg nåt som får mig att stanna” så tar dem ytterligare ett steg mot att bli krönta till Sveriges favoriter!

"Ingen annan rör mig som du"

"Tröjan du hatar"

"Din Idiot"

"Där jag hänger min hatt"

"När jag går ner"

"Faller"

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

För bokning av VIP-bord kontakta Andreas på 0709-506731
När: Fredag 15 September
Ålder: 18 år
Plats: Puls Nattklubb
Tid: 22:00 – 03:0
Pris i dörren utan förköp: 200:-

Varmt välkomna till Östergötlands största nattklubb!

Förköpsbiljett Norlie & KKV

Stängd