skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Norlie & KKV Live / Fredag 15 September / Puls Nattklubb

Eventet är avslutat

Norlie & KKV Live / Fredag 15 September / Puls Nattklubb

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

15 sep 2017 22:00 - 16 sep 2017 03:00

Beskrivning

★ PULS NATTKLUBB PRESENTERAR STOLT ★

Norlie & KKV, eller Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag som de heter – är Stockholmsduon som under 2010-talets början invaderade topplistorna med en rad hitsinglar och skapade en nisch för sig själva med sitt egna sound byggt på rap-verser, smittsamma melodiösa pop-refränger och ärliga texter.

Med sin första singel ”När jag går ner” satte dom direkt ribban och tog sig in på svensk radio och Spotify´s topplistor, låten tilldelades dubbel platina status när försäljning och streams summerades.

Under 2012 släppte dom sina till dags dato största singlar ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt”.

Låtarna blev extremt breda hittar och letade sig in i den svenska folksjälen. ”Hatten” blev den stora sommarhiten samma år och duon gjorde flera TV-framträdanden, bl.a på SVTs “Allsång på Skansen”. I januari 2013 krönte dom sitt fantastiska år 2012 och vann välförtjänt pris som ”Årets Nykomling” i P3 Guld.

Efter sommaren fortsatte turnén det kommande året och i augusti 2013 släpptes duons debutalbum ”Snart”, innehållande förutom tidigare nämnda låtar, platinasinglarna ”Faller” och ”Nej”.

Därefter tog duon en välförtjänt semester för att sedan gå in i studion och skapa ny musik, och nu är det dags att höra första smakprovet från vad som skapats i deras studio på Södermalm.

Med alla framgångarna i bagaget och ett ofantligt sug att vända blad och släppa ny musik är Norlie & KKV nu en av de hetaste aktörerna i Sverige och med den nya singel från 2017 ”Säg nåt som får mig att stanna” så tar dem ytterligare ett steg mot att bli krönta till Sveriges favoriter!

"Ingen annan rör mig som du"

"Tröjan du hatar"

"Din Idiot"

"Där jag hänger min hatt"

"När jag går ner"

"Faller"

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

För bokning av VIP-bord kontakta Andreas på 0709-506731
När: Fredag 15 September
Ålder: 18 år
Plats: Puls Nattklubb
Tid: 22:00 – 03:0
Pris i dörren utan förköp: 200:-

Varmt välkomna till Östergötlands största nattklubb!

Lokal

Puls Nattklubb, Slottsgatan, 116, 60220 Norrköping

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer