skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nordhemsskolans musikklasser julkonsert. 9g, 8e,8f, 7e

Eventet är avslutat

Nordhemsskolans musikklasser julkonsert. 9g, 8e,8f, 7e

Från Gratis

Plats

Datum

20 dec 2023 19:45 - 21:00

Beskrivning

🎵 Välkommen till Nordhemsskolans musikklasser julkonsert 🎵

Datum: 20 december 2023

Tid: 19:45

Plats: Masthuggskyrkan

Njut av en underbar kväll fylld med musik när Nordhemsskolans musikklasser bjuder in till sin årliga julkonsert. Upplev den fantastiska musiken som elevgrupperna 9g, 8e, 8f och 7e har förberett för er.

Biljettpris:

- Vuxna: 100.00 SEK

- Barn upp till 18 år: 40.00 SEK

Detta är ett tillfälle att stödja våra unga talanger samtidigt som du får njuta av en fantastisk musikalisk upplevelse. Ta med familj och vänner och låt er svepas med av härliga toner och julkänslor.

Se till att säkra dina biljetter i tid till årets evenemang. Vi ses där!

Lokal

Masthuggskyrkan, Storebackegatan 15, 413 18 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer