skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nordhemsskolans musikklasser julkonsert. 9f, 8g, 7f och 7g.

Eventet är avslutat

Nordhemsskolans musikklasser julkonsert. 9f, 8g, 7f och 7g.

Från Gratis

Plats

Datum

20 dec 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

Välkommen till Nordhemsskolans Julkonsert i vackra Masthuggskyrkan!

Låt dig förtrollas av Nordhemsskolans Musikklassers framföranden och fira in julen med en magisk kväll fylld av alternativ musik. Den 20:e december kl. 18:00 bjuder vi in dig till en konsert som kommer att sprida glädje och julstämning.

Oavsett om du gillar jazz, rock, eller annan alternativ musik, kommer du att uppskatta den bredd av musikaliska genrer som eleverna kommer att utforska. 

Ta med din familj, vänner och kollegor och låt er upplysas av Nordhemsskolans Julkonsert i Masthuggskyrkan. Se till att säkra dina biljetter i tid för en kväll av kreativitet, spänning och fantastisk musik!

Lokal

Masthuggskyrkan, Storebackegatan 15, 413 18 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer