skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Norban & Trendenser

Eventet är avslutat

Norban & Trendenser

Från Gratis

Plats

Datum

19 nov 2019 18:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Den 19 november sätter vi officiellt Norban på Helsingborgskartan och det ska firas!

Därför har Norban inlett ett samarbete med en av Skandinaviens största inredningsbloggare. Lyssna och inspireras av Frida Ramstedt på Radison Blu Metropol Hotel tillsammans med oss på Norban. Vi bjuder på smoothies!

Inredningsmagasinen och bloggarna är fyllda med bilder på snygga och spektakulära hem. Men hur inreder man vanliga hem? Hur skapar ett hem att trivas i utan att vara professionell stylist?

Trendenser ger handfasta råd som du kan gå hem och använda, redan samma kväll. Bland annat hur stylisterna jobbar och hur man kan översätta deras hemliga knep till sitt eget hem samt vilka formler, rekommendationer och ”recept” det finns för att lyckas.


Norban samlar alla som älskar sitt hem, letar efter drömhemmet, är inredningstokig eller bara gillar att vara med där det händer. För att utbyta idéer och erfarenheter är bra för både bostadsletare, bostadsägare och de som bara vill bo.

Arrangör

Norban.se är Sveriges banbrytande digitala plattform för alla som älskar sitt hem, letar efter drömhemmet, vill sälja sin bostad eller bara gillar att vara med där det händer.

Lokal

Radisson Blu Metropol Hotel Radisson Blu Metropol Hotel, Carl Krooks gata 16, 252 25 Helsingborg

Headliners

Frida Ramstedt
Trendenser

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer