skip to main content

Noche Latina Part 3

Noche Latina Part 3

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

5 jun 2024 22:00 - 6 jun 2024 03:00

Beskrivning

Upplev styrkan i bandet Stereoplan 2.0 i deras comeback på denna exklusiva Noche Latina Part 3!

JC Events Latin Doce presenterar:

**Stereoplan** https://linktr.ee/Stereoplan

**DJ Gee***

*DJ AJX2*

Välkommen till en kväll av Rock latino med elektropopfusion, i ren stil från Stockholms bästa band Stereoplan. Vi bjuder in dig att tillbringa en oförglömlig stund med en förnyad show, helt galen och festlig. Och som om det inte vore nog exploderar noche latina till gryningen med tunga rytmer och bra vibbar.

Datum/Fecha: 5 juni 2024

Tid/Hora: kl 22:00-03:00

Plats/Lugar: Olearys Tolv Globen

Obs: 20+ ID

Ta med dina vänner, vänners vänner och familj för en oförglömlig upplevelse.

Arrangör

Lokal

O'Learys Tolv Tele2 Arena, Arenavägen 69, 121 77 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer