Event inställt

Noa Svensson, trummor

Gratis

Plats

Datum

18 mar 2020 20:30 - 21:30

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz.

Noa Svensson kommer framföra egenskriven musik som avslutning av tre års jazzkandidatstudier på Kungliga Musikhögskolan. 
Musiken är en blandning av det som har inspirerat Noa under hans tre år på KMH, både som trummis men också som låtskrivare. Med en bred blandning av stilar från Jazz till Pop till Soul, har Noa tillsammans med band skapat musik som baseras på det viktigaste temat som de 3 senaste åren har utvecklat för Noa. Sväng. Detta tillsammans med en energi och spelglädje emellan bandet leder till en avslutning i form av ett liveframträdande. 

Noa Svensson – trummor
Lucas Johansson – keys
Manne Skafvenstedt – keys
Oskar Nilsson – gitarr
Malte Bergman Byström – bas
Agnes Darelid – trombon
Isak Åberg – trumpet
Joanné Nugas – sång
Oscar Ögren – sång

Arrangör

Lokal

Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.