Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

No Man's Club #3: Fatal Blow / Fuck Frankie / Civillains / Drip Feed

Eventet är avslutat

No Man's Club #3: Fatal Blow / Fuck Frankie / Civillains / Drip Feed

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

3 feb 2018 18:00 - 4 feb 2018 01:00

Beskrivning

NMCs första spelning för 2018!

Fatal Blow (Wales) - Antifascistisk Oi! från inga mindre än de som gett oss kultskivor som Oi!Oi! Music, Music For Hooligans och, som namnet själv säger - Fatal Blow! Detta är ex-Oppressed, och deras musik är i samma anda som The Oppressed - hårt och politiskt. Självklart kan en och annan gammal klassiker också räknas med att spelas!

Fuck Frankie - Har levererat kaos, punk och oreda från Stockholm sedan 2010!

Civillains - Streetpunk från Stockholm. Med plattan "The Final Hour" har man lyckats få fram 90-talets East Bay sound samtidigt som man lyckats behålla Stockholmsrötterna.

Drip Feed - UK82 influerad punk med melodi, från Stockholm.

Lokal

Kulturhuset cyklopen, Magelungsvägen 170, 124 50 Bandhagen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer