Event inställt

No Fun At All support Braincoats

150,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2021 20:00 - 23:45

Beskrivning

OBS! Nytt datum ännu en gång på denna grymma kväll!

Backstage Rockbar presenterar stolt NO FUN AT ALL

Stilbildande skatepunkbandet No Fun At All storjubilerar under 2020 då klassiska ”Out Of Bounds” fyller 25 år. Bandet bildades under tidigt 90-tal i västmanländska Skinnskatteberg och blev för många det första bandet man kom att associera med den nya USA-inspirerade musikvågen. Detta segmenterades tidigt med EP:n ”Visions” på då okända men numera klassiska skivbolaget Burning Heart. Efter att ha legat i framkant för hela scenen i många år med världsturner så upplöstes bandet 2001. Förutom tidigare nämnda ”Out Of Bounds” fanns även ”No Straight Angels” och ”The Big Knockover” ihop med samlingen ”Master Celebrations”.

Efter små sporadiska återföreningar under mitten av 00-talet på bland annat Augustibuller och Groezrock så kom den riktiga återföreningen 2014 och sedan dess har bandet aktivt turnerat runt halva jordklotet. Däremot har hemmaplan hamnat lite lagt i skymundan – därför kan vi nu stolt presentera ”Out Of Bounds – 25 år” som innefbär att de spelar hela den klassiska plattan rakt av som sedan följs upp med alla deras hits från förr.

No Fun At all 2020 är: 

Ingemar Jansson – Sång 

Mikael Danielsson – Gitarr 

Kjell Ramstedt – Trummor 

Stefan Bratt – Bas 

Fredrik Eriksson – Gitarr


BRAINCOATS (Punk Rock - Uddevalla/GBG)
Sedan starten 2011 har dessa småtöntiga gossar från väst hankat sig fram
på sunkpubar och svartklubbar runt om i Europa. Femtitusen gig i
femtielva länder senare har BRAINCOATS aldrig låtit bättre än de gör
idag, år 2020.

Musiken är glad, ledsen, peppig och deppig, välj själva. Det finns nåt i
denna punkrockdoftande gryta för (nästan) alla smaker.
I grund och botten är det dock kärleken till punkrocken som limmar ihop
bandets spretiga känslor till ett helt ok välbyggt fundament.
Soundet är välbekant men med en twist, skulle en nog kunna säga. Kanske.

Ålder 18 år

Välkomna!

Arrangör

Lokal

Backstage Rockbar Backstage Rockbar, Kungsgatan 24, 461 30 Trollhättan

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.