NO FUN AT ALL, Örebro

Stortorget 14, 702 11 Örebro
12 mar 2021 20:00
13 mar 2021 02:00
Superarrangör
Biljetter 245,00 SEK
Biljetter 245,00 SEK

Obs: NYTT DATUM. Redan köpta biljetter gäller för spelningen som är flyttat till 12 mars 2021.

Tjena Örebro!

Nu är det tyvärr så att vi måste skjuta upp fredagens spelning på Satin till ett senare datum. Det är helt beklagligt och inga deppar mer än vi över det, men under rådande omständigheter är det tvunget. Vi tackar Satin, Klubb Tidens Tempo, Martin och Larre och självklart alla er som tänkt komma för er förståelse. 

/NFAANO FUN AT ALL, Satin.

Stilbildande skatepunkbandet No Fun At All storjubilerar under 2020 då klassiska ”Out Of Bounds” fyller 25 år. Bandet bildades under tidigt 90-tal i västmanländska Skinnskatteberg och blev för många det första bandet man kom att associera med den nya USA-inspirerade musikvågen. Detta segmenterades tidigt med EP:n ”Visions” på då okända men numera klassiska skivbolaget Burning Heart. Efter att ha legat i framkant för hela scenen i många år med världsturner så upplöstes bandet 2001. Förutom tidigare nämnda ”Out Of Bounds” fanns även ”No Straight Angels” och ”The Big Knockover” ihop med samlingen ”Master Celebrations”.

Efter små sporadiska återföreningar under mitten av 00-talet på bland annat Augustibuller och Groezrock så kom den riktiga återföreningen 2014 och sedan dess har bandet aktivt turnerat runt halva jordklotet. Däremot har hemmaplan hamnat lite lagt i skymundan – därför kan vi nu stolt presentera ”Out Of Bounds – 25 år” som innefbär att de spelar hela den klassiska plattan rakt av som sedan följs upp med alla deras hits från förr.

No Fun At all 2020 är:
Ingemar Jansson – Sång
Mikael Danielsson – Gitarr
Kjell Ramstedt – Trummor
Stefan Bratt – Bas 
Fredrik Eriksson – Gitarr

Kvällen presenteras av Klubb Tidens Tempo, Rough Talent och Satin.

Event inställt

NO FUN AT ALL, Örebro

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.