skip to main content

No Excuse festival

No Excuse festival

Från 595,00 SEK

Plats

Datum

27 jul 2024 13:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Istället för vår tänkta 2-dagars festival så kommer här årets mest episka minifestival! NoExcuse festivalen är här och vi är redo att fira musiken tillsammans med er alla. Vårt uppdrag är enkelt - att ge er den mest ojämställda metalupplevelsen någonsin med endast kvinnliga frontfigurer!

För att inviga denna era kommer Girlschool som headline. Du hittar inget band bestående av enbart kvinnor som har turnerat längre än dem. Detta vill du bara inte missa. För att övertyga ännu mer kommer även Spiders, Vermilia, Nocean, Vulvarine, Lysis och Blind for a moment. 

Festivalen äger rum den 27 juli 2024 på den magiska platsen Camp Lygnevi. Omgiven av fantastiska vyer och naturens skönhet kommer du att vara på den ultimata platsen för att uppleva den ultimata festivalen. 

Släpp loss ditt inre metalmonster och bli en del av denna musikaliska resa, den första i Sverige. Oavsett om du är en hardcore-fan eller ny i genren, är NoExcuse festivalen den perfekta platsen att förverkliga dina metaldrömmar. Förvänta dig en otrolig atmosfär där musiken går genom ådrorna och gemenskapen blir större än något annat.

Så varför vänta? Köp dina biljetter nu och låt oss skapa minnen som varar för evigt. NoExcuse festival, vi ses där! \m/

Arrangör

Lokal

Camp Lygnevi, Lygnevivägen 8, 511 69 Sätila

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer