NMC#4: Brigadir, Sharp Cut, ODÖD, ilska

5 okt 2019 18:00 - 23:00

Kulturhuset cyklopen, Magelungsvägen 170, 124 50 Bandhagen

I samband med 10-årsdagen av mordet på den ryska antifascisten Ivan Khutorskoy, så kommer vi på No Man's Club att hålla en stödspelning till ryska antifascister. Den 16 November 2009, blev Ivan Khutorskoy, ihjälskjuten av nazister utanför sitt hem i Moskva.

Den högerextrema rörelsen i Ryssland har bara under 2000-talet begått otaliga grova våldsbrott, däribland flera mord och mordförsök på de som inte passar in i deras världsbild. Mordet var resultatet av Ivan Khutorskoys civilkurage och framträdande roll inom den antifascistiska rörelsen i Ryssland.

All vinst kommer oavkortat att gå till ryska antifascister.

Brigadir (Ryssland) - Med oss från St.Petersburg kommer vi att ha det antifascistiska Oi!-bandet Brigadir. De har spelat över flera platser i Europa, men vi är ärade att ha deras första spelning i Sverige.

Sharp Cut (Tyskland) - Anarko-Oi! sprungen ur den vibranta RASH-scenen i Leipzig. Sedan bandet grundades 2016, har de hunnit vara på turnéer samt släppt två album.

ODÖD (Stockholm) - Punk från Stockholm. Med några riktigt bra skivsläpp på nacken väntar ser vi fram emot den nya EP:n, FRAMTIDEN VAR BÄTTRE FÖRR.

ilska (Stockholm) - HC/Punk som sedan 2018 haft spelningar över Sverige samt släppt EP. Garanterat röj.

Förköpsbiljetter går på 120kr, och går att köpa här - https://billetto.se/e/nmc-4-br...

Pris i dörren är 150kr.

Mer info tillkommer.