Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Nixon Men Presenterar: Molior Superum + Saturn

Eventet är avslutat

Nixon Men Presenterar: Molior Superum + Saturn

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

2 nov 2017 19:00 - 3 dec 2017 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

TAMDARADAM! Nixon traskar vidare genom Göteborgsnatten och bjuder upp till ännu en kväll av dammrykartrioler och smackande licks. Den 2:a november bjuds du in till att låta två styva akter förirra dig in i tunggungsdimman på nytt. Fullständigt bortfintad, låter dom sedan dina smutsiga klackar friteras till raketer och skjuter dig tvåhundra kilometer upp i atmosfären. Väl i omloppsbana kring the planet of pripps blå and svettiga taktartsbyten sänder de dig så pass smutsiga räkor att du återfår klarsyn och skickas som ett skenande freight train rakt ned i avgrunden. Väl där nere, på Abyssen när mörkret fallit, ges du mer än tusen anledningar att stampa surbenet till the boogie, vispa kalufsen till ett fisknät och knyta rock'n roll-näven så hårt att fingrarna tar sig igenom handflatan. Don't be late!

Med sin heavy metal space rock har Saturn erövrat kontinten med flitigt turnerande. Och 2013 föll giganten Rise Above Records pladask för Borås-kvartetten och signa dom på stört. Den 2:a november är det så The Abyss tur att slungas ut på en riff-färd runt Saturnus.

https://www.facebook.com/SaturnSweden/?fref=ts

Efter år av tjat från Nixon Men så är det nu äntligen dags för Molior Superum att sätta The Abyss i gungning. Bandet har varit sparsamma med gig i GBG senaste tiden. Men nu är tiden inne! Och det har börjat puttra i kitteln rejält. Kommer det tom liras nya grejer? Only way to find out är att va på plats den 2:a. Men vad vi vet är att det kommer bli ett groove n roll-party utan dess like.

https://www.facebook.com/Molior-Superum-418651215180/?fref=ts

DJ: TBA

INTRÄDE: 100 :-

Lokal

The Abyss, Andra Långgatan 35, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer