Event inställt

Nisse Hallberg + Support | REX

150,00 SEK

Plats

Datum

19 mar 2020 20:00 - 22:30

Beskrivning

I mars är Stand Up tillbaka på REX och denna gång är det ingen mindre än Nisse Hallberg som gästar! Nisse har uppträtt på de flesta Stand Up klubbar i Sverige och senast vi såg honom var med hans egna show "Trött" som fick stor framgång. Han har även synts i senaste säsongen av "Släng dig i brunnen" och "Alla mot alla" och vi är glada och att den 19:e mars få se honom för första gången på REX.

Förköp: 150kr (begränsat antal platser)

Förutom Nisse kommer vi få se lokala förmågor från stan, denna gång uppträder:
⋆ Bella Bascom
⋆ John Sundquist
⋆ Dessi Hietala

Under våren vid tre tillfällen bjuder vi upp till Stand Up på REX
#1 Nisse Hallberg 19/3
#2 Elina Du Rietz 7/5
#3 Roast med Marc UÅ 21/5

Vi ses!

Arrangör

Located in the historical town hall of Umeå, Rex is an award winning Restaurant, Bar & Nightclub bringing culture in all forms to the capital of the north - day and night.

Lokal

REX REX, Rådhustorget, 903 26 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.