Hoppa till huvudinnehåll

Nik & Kat på Knippla

Sista chansen

Nik & Kat på Knippla

Från 349,00 SEK

Plats

Datum

27 jul 2024 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 27 juli välkomnar vid den fantastiska popduon Nik & Kat till vår scen på Vadbinderiet kafé & krog! Nik & Kat är en singer songwriter-duo som med sina unika röster bjuder in oss till ett musikaliskt rum som man inte vill lämna. 

Som förband till Sarah Klang den 30 juli, har Nik & Kat redan etablerat sig som ett namn så missa inte chansen att se dem hos oss innan de står på en ännu större scen!

📅 Datum: 27 juli
📍 Plats: Vadbinderiet kafé & krog
🕗 Tid: 18:00

Konsert och mat: 349 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör

Vadbinderiet Kafé & krog på Knippla är den charmiga skärgårdskrogen mitt i Knippla hamn. Under sommaren 2024 presenterar vi olika artister, spelningar och events. I en lokal med gamla anor från fiskeriet har vi inspirerats i vår meny och ser fram emot att välkomna er till en annorlunda och härlig kväll.

Lokal

Vadbinderiet kafé & krog, Lindeviksvägen 10, 475 51 Källö-knippla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer