skip to main content

Nightshine Releasefest På Broken Dreams

Nightshine Releasefest På Broken Dreams

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2024 21:00 - 5 maj 2024 01:00

Beskrivning

Är du redo för en oförglömlig kväll fylld med otrolig musik och glädje? Nightshine bjuder in dig till releasefest och en fantastisk kväll på Broken Dreams.

🎤 Njut av en helkväll med ett Nightshine som kommer bjuda på något alldeles extra. Gästartister, förband och DJ kommer presenteras under våren och kvällen till ära kommer bandet att bestå av några fler medlemmar än du är van vid.

🎉 Broken Dreams, 4e Maj från kl 21:00

💸 Biljetter finns tillgängliga nu för endast 100kr på förköp, så se till att säkra din biljett. I dörren blir de dyrare.

Under 2023 och 2024 har Nightshine släppt flera singlar som tillsammans med helt nya låtar skapar albumet, Glow in the dark. Låtarna handlar om den perfekta utekvällen och speglar olika stadier vi går igenom under timmarna av eufori. Detta gäller självklart under denna releasekväll.

Välkommen till Broken Dreams den 4e Maj!

Arrangör

Nightshine är bandet som bjuder på något alldeles extra. Glitter och glamour är något som discopopbandet tar på allvar och liveshowerna lämnar ingen stillastående. 

Det är ett unikt popsound inom Soul,Funk och Disco som det skapas musik och mest likt dagens popartister som Dua Lipa och Bruno Mars och bandet Maroon 5. Men man hör tydligt influenserna av Nile Rodgers Chic och Prince. 

Lokal

Broken Dreams, Tunagatan 1, 784 34 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer