Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

NIELLO på Platens Bar

Eventet är avslutat

NIELLO på Platens Bar

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

25 feb 2017 21:00 - 26 feb 2017 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vårens stora satsning är i full gång och vi har äran att kickstarta våren med NIELLO!

Ur landskapen kring Lindängen i Skåne, florerade en artistisk persona med en orädd approach till omvärlden, Niklas Grahn. Under artistnamnet Niello, har Niklas alltid färdats framåt av självständig, visionsbunden drivkraft som reflekteras i musiken. Under de tidiga tonåren i Jönköping förenades han med den svenska hiphopen och hittade sitt första, sanna kall. Snart föddes en experimentell kreativitet som tog uttryck i hans första tracks, ovetande om att det la grunden för den musikaliska självsäkerhet han sedan kom att växa in i.Genom en fascination för artister med starkt visuellt framträdande och storartade live-shower, la Niklas även stort fokus på filmskapande och grafisk design. Den kreativa bredden gav större spelrum att själv kunna forma sitt artistkoncept under frihet. Nästa steg blev Stockholm där han bildade hiphop-duon, Stockholm Boogie, vilket gav honom styrkan att starta soloprojektet, Niello. Ur känslomässig turbulens blomstrade en salig mixtur av närliggande, lyrisk träffsäkerhet och bombastiska hiphop-beats med melodiöst fokus. Första singeln blev ”Svett” [Warner Music, 2013] som snabbt fick slående framfart, och därefter ljöd startskottet för den stundande karriären med genombrottet ”Legenden” feat. Phantomen som sålde trippel platina. Succén bidrog till ett turnéschema med hundratals gig bara under kommande året, vilket byggde upp en solid fan-base och öppnade dörrarna för framtida, stora artistsamarbeten.Niello initieras av att framåtdrivande pusha sig själv till det yttersta, med en ståndpunkt i att allt är möjligt. Musiken präglas av en ocensurerad yttring om vemod, värme och hopp i mörkret. Om destruktiva förhållanden och om när ett tungt förflutet kan lyfta dig ännu högre. 22 maj släpps en fyrspårig EP med nästa singel ”Vinden”. Soundet flirtar aningen med 90-talet och elektronisk pop, med en mastodont-atmosfär som får rummet att verka större. Vidare följer ytterligare två EP:s under 2015, som sammanbinder och summerar Niellos helhetskoncept, där han för in popens uttryck i hiphopens sound.Spotify: https://open.spotify.com/artist/3oKLD3PuOc20nNDoSCKDY7▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬När: Lördag 25 Februari
Ålder: 18 år
Plats: Platens Bar
Tid: 21:00 - 03:00
Förköp: 120kr
Entré: 150kr


VI SES!

Arrangör

Välkommen till Platens, ett konsert-, klubb- och dansmekka i centrala Linköping.

Lokal

Platens Bar, Platensgatan 5A, 58220 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer