skip to main content

Nicki Minaj - Tele 2 Arena 12 Juni

Nicki Minaj - Tele 2 Arena 12 Juni

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

12 jun 2024 14:10 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Är du sugen på en oförglömlig konsertupplevelse med Nicki Minaj? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! LarssonBuss tar dig direkt till Tele 2 Arena från Örebro för att se Nicki Minaj live den 12 juni. Det blir en resa full av glädje, musik och minnen för livet!

Du kan se fram emot att njuta av Nicki Minajs fantastiska shower och låtar, och du kommer dit på ett bekvämt sätt med buss från ditt hemområde. 

Priset för denna otroliga upplevelse? Bara 395,00 SEK per person! En fantastisk prislapp för att få vara en del av den här spektakulära konserten och resan till och från Tele 2 Arena.

Så varför vänta? Boka din plats nu och vara en del av något stort! Vi ser fram emot att ta med dig på denna fantastiska konsertresa med Nicki Minaj.

Vi kör från:
Kumla (Shell) - 14:10
Örebro - Resecentrum Hpl M/N - 14:30
Arboga - Dinners 15:00

Framme vid Tele 2 Arena ca kl. 17:00
Hemresa direkt efter konserten.

Arrangör

LarssonBuss är ett modernt bussbolag i Örebro med snabb och personlig service.

Vill du boka en buss? 


Boka buss i Örebro med omnejd hos LarssonBuss.

Lokal

Tele 2 Arena, Arenaslingan, Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer