skip to main content

Nicke Borg

Nicke Borg

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

30 mar 2024 22:00 - 31 mar 2024 01:59

Beskrivning

Häng med på en oförglömlig kväll med Nicke Borg från Backyard Babies! Säffle Mat & Nöje AB bjuder in dig till en exklusiv konsertupplevelse på Restaurang Galna Tuppen. Biljetter finns tillgängliga från 200,00 SEK till 850,00 SEK.

Datum & Tid: 30 mars 2024 kl. 22:00

Nicke Borg har varit en ikon inom rock 'n' roll scenen i över 30 år och hans musikaliska resa har tagit honom runt om i världen. Från att ha levt det klassiska rockstjärnelivet med sex och droger till att bli nykter och drogfri i 14 år, har Nicke Borg en fascinerande berättelse att berätta. Han har också delat scen med legendariska band som AC/DC, Mötley Crüe, Guns 'n' Roses och Social Distortion.

På denna unika konsertkväll får du uppleva Nicke Borg framföra ikoniska Backyard Babies-låtar i akustiska versioner tillsammans med sitt solomaterial från Nicke Borg Homeland. Dessutom kommer han att bjuda på några riktigt coola covers som kommer att göra kvällen oförglömlig.

Missa inte chansen att vara en del av denna legendariska musikaliska upplevelse. Köp dina biljetter redan idag och se fram emot en kväll fylld med ös, energi och fantastisk musik!

Lokal

Restaurang Galna Tuppen, Sundsgatan 30, 661 42 Säffle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer