Eventet är avslutat

Nia Archives

225,00 SEK

Plats

Datum

20 maj 2022 22:00 - 21 maj 2022 03:00

Beskrivning

Next Chapter & Luger presenterar:
Nia Archives
Fredag, 20 maj 2022
22.00 - 03.00, Hus 7

-

Om DIY vore en kampsport skulle Nia Archives ha svart bälte. Producent, sångerska, filmskapare, visuell artist och låtskrivare – den 22-åriga brittiskan lämnar inget åt slumpen. Över smutsiga breakbeats sjunger hon sin drömska neo soul och skapar en hybrid av jungle, drum and bass, house och soul. Allt förpackad med en estetik inspirerad av 90-talets ravekultur. Resultatet hamnar i brytpunkten mellan nostalgi och framtid eller som hon själv kallar det: ’future classic’. Med nya singlarna ’Forbidden Feelingz’ och ’Luv Like’ i bagaget är det nu dags för stjärnskottet från Leeds att besöka Sverige för en konsert på Hus 7 den 20 maj.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.