New Tide Orquesta

New Tide Orquesta

Plats

Datum

9 nov 2022 19:00 - 21:00

Beskrivning

New Tide Orquesta (tidigare New Tango Orquesta) är en av de mest uppskattade liveakterna i Sverige. Under över 20 år av internationell turné har bandet hittat sin alldeles egna roll som den ständiga outsidern. På en rockklubb i Moskva, jazzfestival i Istanbul, tangoklubb i Buenos Aires eller ett konserthus i Peking. NTO tar alltid publiken med storm och visar på och om den genren är bara ett ord.

New Tide Orquesta har en stor och trogen publik, och konserter med NTO lovar alltid en touch av magi: intensiv, koncentrerad, intim och spännande.

"Deras fokuserade framträdanden är ett komplett akustiskt, dynamiskt och musikaliskt mästerverk som man aldrig bör missa."

Biljetterna släpps 19 oktober

Arrangör

Lokal

Wasabryggeriet, Borlänge Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 784 33 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.