New Orbits & BMK

New Orbits & BMK

Plats

Datum

2 jul 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

När Umeåbandet New Orbits, med saxofonisten Jonas Knutsson, slagverkaren Mikael Emsing och producenten Andreas Estensen slår sig samman med den innovativa och ständigt utforskande blåsorkestern BMK (Brønnøysund Musikkorps) under ledning av dirigenten Hans-Kristian Edvardsen, kan vi utlova en kväll som lär bli såväl stämnings- som energifylld. Den gemensamma nämnaren för grupperna kan nog sägas vara nyfikenhet. En nyfikenhet som gör att de musikaliska omloppsbanorna sömlöst kan flätas samman i suggestiva beats, atmosfäriska melodier och BMKs traditionellt akustiska klang. Kanske kan en ny musikstil sägas vara född: ”Electronic-Korps”. Oavsett musikalisk etikett är detta en konsert som ej bör missas!

Konserten arrangeras i samarbete med:Tiljan   
Huvudsponsorer:Brønnøysund Elektriske og Torghatten Midt. 
Samarbetspartner:Nordnorsk pensjonistskole.

18-års åldersgräns gäller. 

Arrangör

Lokal

Elektra Elektra, Operaplan 7, 903 29 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.