Hoppa till huvudinnehåll

'Neil Young - The Ditch Trilogy' i Byagården Runemo, Alfta

'Neil Young - The Ditch Trilogy' i Byagården Runemo, Alfta

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

3 okt 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

En multimediaföreställning om Neil Youngs ikoniska dikeskörning efter albumet Harvest.
En Storytelling-Livedokumentär-Konsert om de tre mörka och starka albumen Time Fades Away, On The Beach och Tonight’s The Night.

1972 har Neil Young erövrat världen med albumet Harvest och låten ’Heart of Gold’. En nära väns död och en vilja att inte låsas in av framgången tar Neil ut på ”turnén från helvetet” som 1973 ger oss liveplattan Time Fades Away.

Ännu en vän tas av heroinet. Som ”a drunken Irish wake” spelas albumet Tonight’s The Night in och följs av en, för publiken, förvirrande turné.

Och ännu mer förvirring, plattan förblir osläppt under lång tid och albumet On The Beach hinner spelas in och släppas 1974, också den plattan fylld med långsam downer-känsla och bär textmässigt uttryck av utanförskap och melankoli.

1975 släpps till slut Tonight’s The Night och därmed är det som senare kommer att benämnas ’The Ditch Trilogy’, ’Dikestrilogin’, komplett.

Föreställningen består av tre byggstenar som hela tiden avlöser varandra i ett varierat flow: Berättandet, visuella projektioner (liveklipp, intervjuklipp, bilder) samt låtar som framförs med sång, akustisk gitarr, elgitarr och munspel.

Presenteras av Stig Jäderberg.

Entré på dörren: 200 kr

Arrangör

Musiker/Storyteller i Gävle som producerar Storytelling-Livedokumentär-Konserter.

Multimediaföreställningar som kan handla om t.ex. en tidsepok, ett ikoniskt band eller en enskild artist.

Hemsida: https://www.stigjaderberg.se/

Lokal

Byagården Runemo, Kasernvägen 14, 822 92 Alfta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer