Hoppa till huvudinnehåll

Naturkraft- Kraftfullare du

Naturkraft- Kraftfullare du

Från 6.300,00 SEK

Plats

Datum

2 aug 2024 14:00 - 4 aug 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en rofylld helg med läkande mat, föreläsningar, meditationer, skog, sjö, natur, och härliga middagar.

Tillsammans skapar vi en fristad och gläds över de vi är. Vi återtar och förstärker kontakten med naturen, med oss själva, vår själ, intuition och vårt livs-syfte.

Vi utökar vår verktygslåda för att stärka oss både kroppsligt, mentalt och själsligt och tillbringar så mycket tid ute i naturen som vi tycker att vädret tillåter.

Pernilla Pettersson är värd och håller i uppbyggande och stärkande föreläsningar och meditationer.

Sören Brynielsson känner berget väl och inspirerar med sin konst och sina berättelser från hjärtat.

Mia Malm Strandberg är vår kock och lagar underbart läkande mat och smarrigt fika. Allt som serveras är veganskt och glutenfritt i linje med Medical Mediums information.

Häng med oss på oförglömliga dagar vid foten av vårt heliga berg Omberg. Vi bor och tillbringar den mesta tiden vid Stocklycke vandrarhem, nära Vätterns klara vatten och solnedgång. Boendet har vandrarhemsstandard. Mysigt, enkelt, rent och med delade toaletter och duschar. Vi är de enda boende gästerna under helgen, så inga andra boende utöver vår egen grupp. 

Om husdjur önskas tas med -hör av dig.

Arrangör
Vi har alla rätt till att få leva friska.

Vissa av oss får kämpa mer än andra för att kunna må bra. För en del kan det kännas som en ständig kamp i uppförsbacke. Jag tror att vi alla kan läkas och bli fria.

Det är vad jag jobbar för.

Därför har jag valt att kalla mig Happylifecoach. För det är väl det som vi människor önskar oss mest - Att få leva ett fritt och lyckligt liv.

Jag är en passionerad föreläsare och kursledare om mat som medicin, oss som energimänniskor och helhetsperspektiv. Jag grundar min kunskap i Kinesisk Medicin, Medical Medium Anthony William och egen erfarenhet. Mitt liv som Mamma till ett barn som vid ung ålder drabbades hårt av kronisk sjukdom har lärt mig så mycket. Framför allt har det lärt mig hur viktigt det är att kunna stå stadigt i sin egen kraft när livet blir till kris och kaos. Vi människor är fantastiska och våra kroppar arbetar för oss i varje sekund. Detta betyder inte att livet är lätt att leva, men vi har all chans i världen att göra det bästa av allt och växa av svårigheterna som med tiden kan förvandla tuffa erfarenheter till själsligt guld.

Tillsammans är vi starkast!

Jag får ofta frågan om jag är religiös och vilken trosuppfattning jag har. För mig spelar det ingen roll vem eller vad du tror på, så länge det är av godo och gör dig till en bättre människa. 

Välkommen att boka plats för oförglömliga dagar och möten med dig själv, likasinnade och naturen.

Lokal

Stocklycke Vandrarhem, Stocklycke, Omberg, 599 93 Ödeshög

Headliners

Pernilla Pettersson
Happylifecoach
Mia Malm Strandberg
Kock
Sören Brynielsson
Konstnär

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer