skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Natten blir till dag!

Eventet är avslutat

Natten blir till dag!

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2024 19:00 - 20:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vår sommarkonsert vittnar om att vintertiden än en gång förändras till den spirande grönskan och livgivande värmen, men också att vi i det mörka och kalla kan våga hoppas och tro på ljusets återkomst

Övriga medverkande:

Camilla Bard, solist
Magnus Sjökvist, gitarr och bas
Tommy Jonsson, dirigent och piano

💼
Information till dig i publiken gällande väskor
Polismyndighetens beslut om restriktioner gällande väskor gäller även denna konsert. Det är inte tillåtet att ha med väskor som är större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup) och vi har ingen möjlighet att förvara medhavda väskor.
Så, lämna väskan hemma!

Arrangör

Almakören är en blandad kör i Göteborg som välkomnar alla som tycker att det är roligt att sjunga. Vi sjunger en varierad repertoar av pop, rock, schlager, visa och lite klassiskt på svenska, engelska och ibland andra språk.

Lokal

Annedalskyrkan, Albin Holms Backe 10, 413 46 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer