Hoppa till huvudinnehåll

Narrskeppet - Söderköpings gästabud

Narrskeppet - Söderköpings gästabud

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

30 augusti 2024 - 31 augusti 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Gycklargruppen TRiX presenterar: Narrskeppet!
En spektakulär eldcirkus med galenskap bakom rodret, men vem styr skutan egentligen? 

Kom och se en dramatisk föreställning utan rim och reson när Platons liknelse ”Narrskeppet” har tagit eld och lågor med Gycklargruppen TRiX som besättning.

Fyrverkerier, eldklot och brinnande narrar kastas hit och dit under en ilande resa med sprakande spänning och imponerande konster, där visheten lämnats hemma. Lägg till en gnutta avancerad eldjonglering, ett mått hisnande luftakrobatik och en ordentlig slev brinnande hopprep så har du receptet på årets skeppsskorpor. Men låt dig inte narras, det enda okloka beslutet du kan ta är att inte se detta spektakel.

Var: Söderköping, Brunnsparken

Fredag 30 augusti kl 20:00
Lördag 31 augusti kl 20:00
ca 60 min utan paus

Hur: Utomhus, ingen platsbokning, sittplatser på bänkar eller ta med egen filt/sittunderlag och sitt på gräset om du vill. Vi rekommenderar inte att ta med hunden då det kommer förekomma fyrverkeri-smällar.

Cirkusartister: Amy Alsegård, Caroline Backstad, Linus Sköld, Svart Adam Solander

Musik: inspelad av Patrask & Ramashang
Regissör: Linus Sköld

Foto: Björn Falkevik
Poster: Rob Sumner


Arrangör

”Vi vill helt enkelt göra världen lite bättre en bit i taget med gyckel som verktyg.”

Genom att blanda cirkusdisipliner, humor, rörelse, musikskapande och berättande vill vi hitta en stark scennärvaro och ett kvalitativt uttryck som kommunicerar till hela människan.

Vi tar oss an sociala frågor med kultur som verktyg. Med grundlig research och starka samarbetspartners går vi på djupet i de frågor vi väljer att arbeta med. På så vis blir vi ägare av ämnet och kan delta aktivt och med övertygelse i samhällsdebatten.

Vår historia har gett oss en praktisk syn på kreativitet och kultur som skiljer sig från många andra utövare. Vi frångår gärna utövare-betraktare-perspektivet och fokuserar istället på deltagarkultur. Publiken och artisterna skapar tillsammans rummet för det konstnärliga uttrycket. Vi vill med våra föreställningar och pedagogiska projekt sprida livsglädje och aktivt jobba för ett mångkulturellt, hållbart och roligare samhälle.

Lokal

Brunnsparken, Skepparevägen 10, 614 30 Söderköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer