Event inställt

Näringslivsgalan 2020

956,00 SEK

Plats

Datum

18 sep 2020 17:30 - 19 sep 2020 03:00

Beskrivning

Galan är flyttad - Nytt datum 18 september

På grund av den rådande situationen kring covid-19 så har galan flyttas fram. Ni som köpt biljetter, behåll dessa då de kommer att gälla för det nya datumet 18 september.

Biljettslussarna hålls öppna om ni har vänner och bekanta som önskar säkra sina biljetter.

---

Årets affärsmiddag där vi hyllar och firar vårt fantastiska näringsliv. Här hyllar vi er som stärker, lyfter, expanderar och möjliggör ny tillväxt i Sveriges snabbast växande affärsregion!

Biljetterna köper ni i år till vårt jubileumspris á 956 kronor ex moms. Se till att säkra platser för dina kollegor och affärsbekanta nu

Arrangör

Lokal

Clarion Hotel Arlanda Airport Clarion Hotel Arlanda Airport, Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.