Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

När Hjärtat Får Bestämma: Yoga, Meditation & Skrivande Reflektion

Event inställt

När Hjärtat Får Bestämma: Yoga, Meditation & Skrivande Reflektion

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

2 dec 2023 14:30 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Längtar du efter att stanna upp och komma i kontakt med stillheten bortom tankarna? Vill du skapa värdefulla insikter genom att skriva från ditt hjärtas visdom?

När Hjärtat Får Bestämma är en unik och inspirerande workshop som bjuder på en lugn, reflekterande eftermiddag med fokus på att utveckla ditt hjärtas inneboende intelligens.

Genom inledande övningar i yoga, meditation & dans får du vägledning att komma i kontakt med dig själv och höra din inre röst. Övningarna hjälper dig att bli avslappnad, stilla sinnet, öka din energi samt att lösa upp mentala och känslomässiga blockeringar. Vidare vägleds du mot ett flöde av ord där pennans rörelse hjälper dig att generera inre visdom och nya svar. Eftermiddagen avslutas med en integrerande meditation och delning i gruppen.

Workshopen samskapas till en helhetsupplevelse av Eva-Lotta Runfors och Niklas Möller och ges i lokaler i Borgeby.

📌 Adress: Kornettvägen 5, Bjärred.
🚗20 min med bil från Malmö, 15 min från Lund.
🚌 Buss 132 och 134 stannar precis intill, hållplats Borgeby Fyrhusvägen.
💰 Kostnad: 395 kr till och med 18 november (Early Bird). Därefter 450 kr.

🍵🍎 Te och frukt ingår och serveras i pausen

🧘 Praktiskt: Yogaövningarna sker i ett långsamt och mjukt flöde. Det är en fördel om du har yoga erfarenhet sen tidigare men är du nybörjare går det också bra.

Möt dina workshopledare
Eva-Lotta Runfors
leder dig genom yoga, meditations, dans och reflektionsövningar.
Hon är yoga- och meditationslärare, coach och healer sedan många år som gjort en djup inre resa och utforskat flera olika andliga traditioner. Hennes fokus i livet är att kontinuerligt leva efter hennes hjärtas innerliga önskan och det är detta hon hjälper människor med på olika sätt.

Eva-Lottas kunder brukar säga att de upplever fördjupad inre kontakt, stillhet och får klargörande insikter när hon vägleder i närvaro, stillhet och med sin passion för livet och att förmedla budskap om att leva sant och innerligt.

Sagt om Eva-Lotta
”Jag är tacksam för att du finns, Eva-Lotta, och sprider magi och kärlek till oss när vi praktiserar yoga och medveten närvaro under vägledning av din fantastiska intuitiva förmåga. Alltid lika magiskt och det du säger och gör resonerar så lätt och rätt i min kropp och själ! Så, tack från hjärtat”

Niklas Möller är meditationslärare och utbildad konstterapeut i USA. Genom sin varma och lugna närvaro skapar han trygghet att närma sig inre rum och finna sin egen röst. Niklas leder kurser och workshops i kreativt och reflekterande skrivande, både online och runtom i Sverige. Under hösten syns han i 8 städer med sin skrivworkshop om den persiska poeten Rumi.

Sagt om Niklas
Niklas sessioner är ett öppet hav av sinnesro, kreativitet och djup näring för själen. Han guidar på ett varmt och inspirerande sätt. Jag rekommenderar verkligen hans workshops för alla som längtar efter tid för inre stillhet, stärkt kreativitet och möjlighet att växa både på ett personligt och spirituellt plan.

Vid frågor kontakta Niklas Möller på 0733-183203 eller niklas@warmwisdom.online 📩💬Arrangör

Niklas Möller är meditationslärare och utbildad konstterapeut i USA. Genom sin varma och lugna närvaro skapar han trygghet att närma sig inre rum och finna sin egen röst. Niklas har en stor kärlek till Rumis underbara värld och har bland annat deltagit i ett internationellt Rumi-retreat i Storbritannien med ledare av Mevleviorden - det sällskap som Rumi själv grundade för 22 generationer sedan. Under hösten 2023 ger han workshopen MÖT RUMI INOM DIG med Kreativt Skrivande & Meditation.

Lokal

Kornettvägen 5, 237 41 Bjärred

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer