Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

NADJA

Eventet är avslutat

NADJA

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

22 maj 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: Nadja
När: Måndag 22 maj
Var: Hus 7
Pris: 200 kr
Tid: 19:00
Åldersgräns: 18+

Nadja är en duo bestående av multiinstrumentalisten Aidan Baker och basisten Leah Buckareff - aktiva sedan 2005 - och gör musik som har beskrivits som ambient doom, dreamsludge eller metalgaze, ett signaturljud som kombinerar de atmosfäriska texturerna från shoegaze och ambient/elektronisk musik med tyngden, tätheten och volymen från metal, noise och industriell musik.

Nadja har släppt många album på många olika undergroundbolag - Alien8 Recordings, Daymare Records, Robotic Empire, Hydrahead Records, Gizeh Records och Important Records, för att nämna några - inklusive deras eget imprint, Broken Spine Productions.

Duon har turnerat flitigt runt om i världen - inklusive framträdanden på festivaler som SXSW, FIMAV, Roadburn, Donaufest, Le Guess Who, Incubate och Unsound - och har delat scener med artister som Earth, OM, Khanate, Neurosis och Godflesh. Duon kommer ursprungligen från Toronto, Kanada, men bor nu i Berlin, Tyskland.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer