Myra Granberg special guest Lancelot

Myra Granberg special guest Lancelot

Biljetter från 275,00 SEK

Plats

Datum

28 apr 2023 18:00 - 20:30

Beskrivning

KONSERT I KONGRESSEN!

Ni läste rätt! Den 28 april välkomnar vi upp Myra Granberg på scenen i vår kongresshall. Denna kvällen kommer även Myra ha med sig en special guest- Lancelot!
Myra Granberg, som under senaste åren har fångat publikens hjärtan, fortsätter klättra upp allt högre på Sveriges artisthimmel. Sedan Myra slog igenom år 2019 har succén varit ett faktum.

Lancelot Hedman Graaf började under 2021 att utveckla en ny väg i sitt sound och utforska sin egen röst genom att skriva popmusik på svenska, detta efter att mestadels producerat dansmusik tidigare. Hans sololåtar är musik från hjärtat, självupplevda texter om ett liv med höga toppar och djupa dalar – kärlek, svek och självrannsakan.

*Åldersgräns 13 år

Programtider

 • 18.00 Dörrarna öppnar
 • 19:00 Lancelot
 • 19:45 Myra Granberg
 • 20:30 Slut

Önskar du boka bord i vår restaurang Julia ring gärna 0511-240 50 eller via vår hemsida https://skarastadshotell.se/at...

Early bird erbjudande gäller från 10/3 till 24/3 eller tills biljetterna tar slut. Därefter gäller ordinarie pris.

Återköp endast vid inställt evenemang. Avgift från biljettleverantör återbetalas ej.

Lokal

Skara Stadshotell Skara Stadshotell, Järnvägsgatan 5, 532 30 Skara

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.