skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

My Dear Companion på Vänna Gård! (Releaseturné) +support: Treehugger

Eventet är avslutat

My Dear Companion på Vänna Gård! (Releaseturné) +support: Treehugger

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

18 maj 2024 18:00 - 19 maj 2024 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Äntligen är de tillbaka!

Förra sommaren hade vi äran att ha super-folktrion My Dear Companion här (Hannah Shermis, Lea Marie Sittler och Agnes Åhlund) på vårt årliga artistresidens. Vistelsen spenderade de med att inspireras, öva, skriva och finputsa på ett knippe nya originallåtar. Det hela avslutades med en magisk konsert i ladan där resultatet presenterades för en totalt hänförd publik.

Vi på Vänna Gård är inte så lite stolta över att trion nu återvänder hit för att inleda sin releaseturné hos just oss, med ett rykande färskt album fyllt av egenskrivna sånger i bagaget! Albumet spår vi kommer vara en av de allra hetaste och viktigaste folk-albumen i Sverige 2024 och vi längtar så.

Kom och njut av en unik och stämningsfull konsertkväll här på gården där My Dear Companion bjuder på starka historier, stämsång att dö för, gitarr, dulcimer, banjo och cittra i perfekt harmoni. Musik där traditionell amerikansk folkmusik klingar i varje ton men där trion på samma gång skapar ett personligt och eget sound med texter som berör på djupet.  

Vänna Gårds egen Treehugger bjuder även på några folksånger som inledning. God mat finns till försäljning och bar, "The BAR(n)" med fullständiga rättigheter!

Så, säkra din plats, tipsa vänner och bekanta, stötta ett levande och rikt kulturliv på landsbygden genom att boka biljetter och varmt varmt välkomna!

Arrangör

Lokal

Mossviken Vänna, Mossviken Vänna, 666 93 Gustavsfors

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer