Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

My Dear Companion

Eventet är avslutat

My Dear Companion

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

3 sep 2021 19:00 - 23:58

Beskrivning

- releasekonsert av debuten Sister’s Tears

My Dear Companion är en Göteborgsbaserad trio som släpper sitt efterlängtade debutalbum Sister’s Tears. Trots att Hannah Shermis, Agnes Åhlund och Lea Sittlers röster är väldigt olika smälter de samman i en oerhört lyhörd och känslosam trestämmig sång som kan liknas vid Emmylou Harris, Linda Ronstadt och Dolly Parton eller Crosby, Stills & Nash. Trion spelar traditionell amerikansk folkmusik som levandegörs av instrumenteringen (Banjo, Gitarr och Cittra) och lustfyllda arrangemang. My Dear Companion’s konserter rymmer hela det emotionella spektrat - när det joddlas i upptempo jublar publiken, när det spelas den legendariska Cowboy balladen Oh, bury me not fäller den ena eller andra lyssnaren en tår.

Gruppens vördnad för den traditionella amerikanska musiken från bl.a. Appalacherna lyser igenom hela tiden och de tre musikerna som annars hörs och syns i projekt som Åkervinda, Eldstorm och Lea & the Loved Ones är speltörstiga som bara den efter den långa konserttorkan.

Lokal

skeppetgbg skeppetgbg, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer