skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mutant Gredelin & Hey Gloria (NO) på Landet

Eventet är avslutat

Mutant Gredelin & Hey Gloria (NO) på Landet

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2018 20:00 - 26 maj 2018 01:00

Beskrivning

Live: Mutant Gredelin & Hey Gloria
Fredag 25 maj 20:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 80 kr

MUTANT GREDELIN

Varför görs det så lite gitarrmusik nuförtiden? Vad hände med den där härliga slackerstämningen som finns i all vår favoritmusik från 90-talet? Varför bryr sig folk så mycket om en massa saker?

Det var såna frågor som drev Oscar Widegren och Zebastian Swartz till att starta sitt drömprojekt och göra shoegaze på svenska. Efter flera år av tomt prat, en flytt till Stockholm och testande med olika musiker så blev det till slut med Axel Larsson bakom trummorna som ett minialbum spelades in. Singeln Hornsgatan Dreamin’ släpptes tidigare i år och nu laddar gruppen för ytterligare singel- och albumsläpp senare under våren. För den riktigt otålige finns dock hela minialbumet att köpa på en limiterad minidiscutgåva redan nu.

På Landet får gruppen också sällskap av Sara Öberg och Daniel Ögren. Det blir, enligt Mutant Gredelin själva, en riktig pangkväll.

http://gaffa.se/artikel/124783/baest-just-nu-slacker-glad-shoegaze-pa-svenska/
https://open.spotify.com/artist/5M5dbXRLggUriiufhN6Ipx

HEY GLORIA

Hey Gloria er en del av den alternativa rockscenen i Trondheim. Bandet har skapat sitt egna lo-fi universum med inslag av industriell och avantgardisk rock ´n roll.

Hey Gloria är här för att förändra den förutsägbara och den intetsägande musikvärld som lagt sig som ett grått töcken över universum. Här för att färglägga dimman och för att bryta strömmen.

Med Håkon Brunborgs skrikande altfiol och med Jonathan Fimlands mosande bas spelar Håkon Kvams trummor in oss i en monoton och mäktig utopi. Kristin Wensel Ellingsens tunga gitarrspel klingar som Norges nya kampsång och Linnea Janssons poesi gör kaos i kroppen.

Hey Gloria glorifierar enkla riff och rockens galenskap.

"Hey Gloria har fått til den samme vibben som Velvet Underground var helt rå på! Rett fram nydelig! Mer av dette, vær så snill Hey Gloria!" - NRK P3

"Litt Velvet Undergroundsk, og det trenger verden mer av." - Deichmanske Bibliotek, Musikkavdelingen

"Urørt-redaksjonen så i sommer Hey Gloria på Ladehammerfestivalen. Da ble vi blåst i bakken over at vi ikke hadde hørt de før og begeistra så mye! Dette er fett produsert, det er en sånn deilig framoverlendt rocketilnærming, når man ikke prøver å kopiere noe tidligere, men heller prøve å pushe litt videre." - NRK Urørt

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0mF7kVFr3zOKjpJkiq...


Arrangemanget görs med stöd från Stockholms Stad och i samarbete med Studiefrämjandet och Svensk Live.

Arrangör

Lokal

Restaurang Landet Restaurang Landet, Lm Ericssons väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer