Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Muskelrock förfest med Bullet, Night Viper, Night + stenhårda DJs

Eventet är avslutat

Muskelrock förfest med Bullet, Night Viper, Night + stenhårda DJs

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2019 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Håll i hatten! Den 24/5 rullar Sveriges i särklass mäktigaste turnébuss in i Malmö Folkets park.

Bullet har sedan tidigt 2000-tal bjudit på brutalt ärlig heavy metal på ett otal folkparker, arenor och festivaler runt landet och ute i världen. De levererar alltid på toppnivå såväl som förband till ACDC som framför en punkare och en halt hund i franska alperna. Denna kväll bjuder dom in till förfest inför världens starkaste festival, Muskelrock på Tyrolen som går av stapeln helgen efter. Med sig denna magiska afton tar de två favoritband, Night Viper och Night plus ett gäng stentuffa DJs. Putsa upp nitarna och olja in lädret och förbered era nackar på en oförglömlig kväll på Far i Hattens lilla dansbana.

Night Viper
Göteborgsbaserade Night Viper känner nog de flesta med god musiksmak till vid det här laget. De bildades 2014 och med sin Thrashinfluerade Heavy Metal har de börjat växa fram som ett av de mest uppskattade banden i scenen. Bandet har sin relativt korta existens till trots delat scen med rockjättarna Graveyard, grindlegenderna Napalm Death och har fem Europaturnéer i bagaget. Missa inte när de äntligen kommer till stan!

Night
En av Linköpings främsta hårdrocksexporter på senare år är Night. Äntligen är det dax för detta gäng att visa Grand i Malmö hur rocken ska spelas på riktigt! Musiken kan bäst beskrivas som dyster, gitarrdriven hårdrock med influenser av allt från proto-metal och NWOBHM till ABBA och Dire Straits och publiken kan vänta sig en rejäl dos klassisk hårdrock med rötterna i 70-80 talets brittiska sound.

🎫 Förköp + patch och förtur i kön: 130kr + avgifter (välj en patch i entrén)

🕕 Vi kör insläpp till konserterna från 17:00.

Night 19:00
Night Viper 20:15
Bullet 21:30
+Stenhårda DJs till sent

📱Ha gärna ljudet på mobilen avstängt och håll pratet på lägre volym under konserten. Vi har öppet till 02 så häng gärna kvar.

🍕 Det går inte att boka bord utan det är först till kvarn som gäller för borden. Det går bra att beställa mat på plats, vi kommer servera härliga vedugnsbakade pizzor och snacks.

🥂🍻 Ställ er gärna i bredd i barerna så kan vi hjälpa er snabbare.

💳 Far i Hatten tar endast kort.

📸 Tar ni bilder på konserten så lägg gärna upp dem i eventet så att alla kan få se efteråt.

🚌🗺️🚗 Parkering finns på gatorna runt Folkets Park. Ni som tar buss tar er enklast hit med Linje 5 (mot Kvarnby): Folkets Park. Linje 32 (mot Käglinge): Folkets Park eller Karlskronaplan.

Arrangör

Fröjdas på vår stora och mysiga uteservering alla våra öppna timmar! Många kvällar är det konserter, DJ’s och andra kulturevenemang. Vi har även pingisbord och fotbollsspel.

Lokal

Far i Hatten Far i Hatten, Folkets Park, 214 36 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer