Musikfest

18 maj 2019 19:00 - 19 maj 2019 01:00

Frimis Nattklubb, S:t Larsgatan 14, 58224 Linköping

Lördagen den 18/5 presenterar ClubbenLkpg stolt premiären av 'Clubben' där musik av mycket god kvalitét kommer att erbjudas oss som saknar den tajta klubbkänslan och den svettiga dansen! 

Lokalen är vald med omsorg, Frimis Nattklubb, som återuppstår efter många år i dvala, men som fortfarande har kvar sin charm och den intima känslan. Kom och umgås med goda vänner gamla som nya, njut av god mat, härligt svängig musik och en sval pilsner eller ett glas vin.
Om alla trivs och tycker det är kul, kommer vi att köra dessa evenemang några gånger per år och vi kan garantera att ingen kan sitta still! 
Biljetter hittar man på Billetto och det är helt ok att bjuda med sig sina vänner! Observera att antalet platser är begränsat, så skaffa din biljett till denna sällsynt underbara afton redan nu!
Betala 390:- för mat & musik eller 250:- för enbart musik och ange namn på de som kommer i meddelandet. Mat serveras från kl 19 och Klubben öppnar kl 20. De som önskar äta köper biljett senast torsdagen den 16/5, så kocken vet hur mycket mat han ska laga.
Välkomna alla älskare av god, svängig, underbar musik!