Eventet är avslutat

Musikalisk visning med Vera Vinter

80,00 SEK - 250,00 SEK

Plats

Datum

14 mar 2020 14:00 - 15:00

Beskrivning

Vera Vinter gästar Bonniers Konsthall för en unik spelning med utgångspunkt i utställningen Träden står ljust gröna. Med sin röst och gitarr replikerar hon på verken och ger stammar, kärr och skogsljus melodisk form. Musiken vävs samman med en guidad visning av utställningen med en av konsthallens konstguider.

VERA VINTER
Med en stillsam poetisk urkraft sjunger Vera Vinter om hur vi mår när vi traskar på asfalt istället för mossa. Uppväxten i byn Stora Lappträsk i Norrbotten är ett fundament i hennes musik. Med en röst som inte väjer för smärta och det fula tar hon med oss på en jakt efter sköna och bättre världar. ”En sann berättare” skrev Dagens Nyheters recensent om solodebuten och sedan dess har Vera Vinter skrivit, producerat och turnerat med sin musik runt om i Norden, på egen hand och som förband till artister som Bo Kaspers Orkester och Petra Marklund.

Lyssna här:
Spotify

Ta reda på mer här:
Facebook
Instagram

Foto: Jessica Lund

Arrangör

Lokal

Bonniers Konsthall Bonniers Konsthall, Torsgatan 19, 113 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.