Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Musikalisk salong Avantgarde med Göteborgs Liederkollektiv

Eventet är avslutat

Musikalisk salong Avantgarde med Göteborgs Liederkollektiv

Biljetter från 80,00 SEK

Plats

Datum

23 nov 2021 19:00 - 20:45

Beskrivning

SPECIALAREN! Nu kan du köpa biljett för 20 kr! Ange kampanjkod SPECIALAREN så syns priset!

En musikalisk salong med repertoar från tidigt 1800-tal till alldeles rykande färsk musik anno 2021.

Medlemmar i Göteborgs Liederkollektiv framför musik av bland annat Franz Schubert och Clara Schumann samt nyskrivna dikter av Anton Höber tonsatta av Tove Kättström. Maria Löfberg har komponerat pianomusik exklusivt för detta tillfälle. Vi återuppför även några verk som tidigare uruppförts av kollektivets medlemmar.

Sjunger gör supersopranerna Nina Ewald och Ingela Tägil. Karin M Nilsson ackompanjerar på piano, Anton Höber kåserar och diktar, Markus Göranson sköter ljud, scen och bild.

Kom till Rambergskyrkans fina lokaler och upplev en modern musikalisk salong som tar ut svängarna.

Arrangör

Ett nätverk av sångare, pianister, lyriker och ljudproducenter som vill verka för liederkonstens forlevnad och utveckling. 

Lokal

I Rambergskyrkans lokaler I Rambergskyrkans lokaler, Övre Hallegatan 27, 417 13 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.