skip to main content

Musik på Gården - Stina Wollter och Micke Olsson Wollter

Musik på Gården - Stina Wollter och Micke Olsson Wollter

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

28 jun 2024 18:00 - 23:00

Beskrivning

Musik på gården med Stina Wollter och Micke Olsson Wollter! 

Äntligen kan vi berätta att i sommar gästas gården av inga mindre än Stina Wollter och Micke Olsson Wollter. Den 28 juni så välkomnar vi Stina och Micke till Rögrinna gård och bjuder in till en exklusiv spelning i sommarkvällen.

Med berättelser ur livet som genomsyrar både låttexter och mellansnack bjuds det på en kväll med ”vuxenpop” som Stina Wollter och Micke Olsson Wollter själva kallar sin musik. De gästar Rögrinna med låtar från debuten ”Garden Songs”(2018) och en del nyare alster som senaste släppet ”Jag ser en bro”.

Och ja, självklart har vi ingen musik utan mat på gården. Under kvällen serverar Maria och Towe med vänner Afghansk Bolani, varm direkt från murrikkan, på gårdens råvaror och med mathantverk från Siljemyra. Förboka konsertkäk - tillvalsbiljett i eventet. 

Insläpp från kl 18.00
Start kl 19.00

Välkommen önskar Rögrinna gård och Siljemyra mathantverk


Möjligheter till boende i Hammarstrand under helgen: 

Camping här på gården - tillvalsbiljett i eventet

Lergodset vandrarhem och B&B ca 1,5km från gården https://lergodset.se/
Hammarstrands camping och stugby ca 3km från gården https://www.goragunda.com/
Hotell Hammarstrand ca 3km från gården https://hotellhammarstrand.se


Arrangör

Lokal

Rö'grinna Gård, Kånkback 114, 844 92 Hammarstrand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer