Hoppa till huvudinnehåll

Musik på Gården - John Edwin

Musik på Gården - John Edwin

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

16 aug 2024 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Musik på gården!

Den 16 augusti ser vi fram emot att välkomna John Edwin till Rögrinna Gård för en exklusiv spelning i sommarkvällen.

Banjomusik från Republiken Jämtland är ett soloframträdande av musikern, låtskrivaren och dansaren Peter Danielsson, alias John Edwin. Showen bygger på låtarna från senaste skivorna "Banjomusik från Republiken Jämtland" och " Hillbilly från Målilla". Musiken är starkt influerad av amerikansk folk-, bluegrass- och country musik.

Kvällen bjuder på förstklassigt fiol-, gitarr-, och banjospel, men även buckdancing. En percussiv form av steppdans som vävs ihop med musiken.
Inspirationen kommer från musikern John Hartfords soloframträdanden på 70- och 80-talet, vars låtar också har en given plats i showen. Musik av countrylegender som Grandpa Jones och Uncle Dave Macon väcks också till liv. Peter är en rutinerad multi-instrumentalist, medlem av bluegrassgruppen Blue Mountain Boys och fd ständigt turnerande i teatergruppen Friteatern. Till vardags bosatt i Östersund men med rötterna i Målilla i Småland.

Gillar du banjo- och bluegrassmusik? Tål du en god anekdot och känner för att uppleva en annorlunda och unik musikakt med en originell musiker?
Då är Banjomusik från Republiken Jämtland något för dig.

Och ja, självklart har vi ingen musik utan mat på gården. Under kvällen serverar Maria och Towe konsertkäk från gårdens råvaror. (Bokas som tillvalsbiljett)

Insläpp från kl 18.00
Start kl 19.00

Välkommen önskar Rögrinna gård och Siljemyra mathantverk

Boende:
Möjlighet till camping här på gården finns. (Bokas som tillvalsbiljett) 

Lergodset B&B ca 1,5km från gården https://lergodset.se/
Hammarstrands camping&stugby ca 3km från gården https://www.goragunda.com/
Hotell Hammarstrand ca 3km från gården https://hotellhammarstrand.se/

Arrangör

Lokal

Rögrinna Gård, Kånkback 114, 844 92 Hammarstrand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer