Hoppa till huvudinnehåll

Musik och vind - en nära babykonsert med blåsiga bubblor och toner

Musik och vind - en nära babykonsert med blåsiga bubblor och toner

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

28 september 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Tre musiker från Blåsarsymfonikerna och en sångledare leder dig och ditt barn in i folkkära visor, rim och ramsor. Ett lekfullt och interaktivt möte i en minikonsert, kanske den första, för de allra minsta. Musik och texter av bl a Evert Taube, Björn Isfält, Astrid Lindgren, Fredrik Holm samt traditionella visor och sånger. Arrangemang: Per-Olof Ukkonen, Carolina Anterot. Konstnärligt stöd: Ann-Sofie Andersson. Scenografi och kostym: Artur Lundell Hydén (studerande vid Sthlms Konstnärliga Högskola). Sångledare: John Kinell

Foto: Nicklas ThegherströmDag och tid: Lördag 09:30,11:00 & 13:00
Målgrupp:  6-18 månader och deras vuxna
Lokal: Lamberts hörna, Järnvägsgatan 23
Pris inkl. serviceavgift: 150 kr vuxen, 150 kr bebis (6-18 månader)
Arrangör: Blåsarsymfonikerna

Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra byten eller återbetala köpt biljett.
Läs mer om köpevillkor här

Lokal

Kulturhuset Dieselverkstaden, Lamberts hörna, Järnvägsgatan 23, Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer