Musik&Mat: Amanda Ginsburg

Musik&Mat: Amanda Ginsburg

Plats

Datum

9 jul 2022 18:30 - 22:00

Beskrivning

Den 9e juli slår vi på stort och arrangerar en exklusiv konsert med Amanda Ginsburg - hyllad och aktuell jazzsångerska med två album som prisats med Grammis för Årets jazz.

Amanda har synts i TV-sammanhang såsom Allsång på Skansen, Fredrik Lindströms “helt lyriskt” och Doobidoo där hon tävlade tillsammans med Timo Räisänen. Hon har mottagit flera stipendier och pris för sin musik och har sjungit sig rakt in svenskarnas hjärtan - och vardagsrum.

För er som bokar matplats serveras en tvårättersmeny inspirerad av musiken.

Dörrarna till festvåningen öppnar 18:30 (restaurangen/baren har dock öppet hela eftermiddagen), musik från 19:00

Arrangör

Lokal

Dahlbogården Event och Rum Dahlbogården Event och Rum, Hol Dalbogården 1, 441 93 Alingsås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.