Musik & Hästar

Musik & Hästar

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

4 jun 2023 16:00 - 18:30

Beskrivning

MUSIK & HÄSTAR - En upplevelse för alla sinnen!

Lyssna till stråkorkester, irländsk flöjt och vacker sång allt medan ögonen vilar på vackra hästar som visar sin skönhet och styrka i finstämd samklang med musiken. Upplev doften av häst och manegens spån och känn hur musiken vibrerar i luften tillsammans med hästarnas frustande och publikens förväntan. 


I pausen får smaklökarna sitt med hembakt bröd

Rotbrunna Häst & Kursgård, Enköping. Mitt i det vackra Fjärdhundraland

Konserten är i två delar med paus där det serveras fikabuffé.


Arrangör: Rotbrunna Ryttarförening tillsammans med Stockholms symfoniorkester, Vox Archangeli och Rotbrunna Häst & Kursgård


Entré & fikabiljett: 350 kr, barn/ungdom tom 19 år: 250 kr


Evenemanget är sponsrat av Enköpings kommun

Arrangör

Rotbrunna Häst & Kursgård, upplevelser i harmoni

Lokal

Rotbrunna Häst & Kursgård Rotbrunna Häst & Kursgård, Härnevi Rotbrunna 18, 745 96 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.