skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

MUSIK & GLÖGG Maja Heurling och Ola Sandström med band: IRRBLOSS Support: Charlie Brolund

Eventet är avslutat

MUSIK & GLÖGG Maja Heurling och Ola Sandström med band: IRRBLOSS Support: Charlie Brolund

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 dec 2023 19:30 - 22:00

Beskrivning

Maja Heurling och Ola Sandström: Signe Aurell – IRRBLOSS med Livet Nord på fiol och Daniel Wejdin på kontrabas!

2015 fick Maja Heurling Amerikaemigranten Signe Aurells 100 år gamla diktsamling IRRBLOSS i sin hand och blev genast fängslad av dikterna. Tillsammans med Ola Sandström har hon tonsatt och spelat in dem och sedan 2019 turnerar de med föreställningen om Signe. De har även hunnit med en USA-turné med projektet.

Berättelsen om Signe Aurell är en helt annan emigrantberättelsen än den om Karl-Oskar och Kristina. Signe lämnade på egen hand Sverige 1913 för att söka lyckan i USA, där hon arbetade som tvätterska och politisk skribent - samtidigt som Joe Hill dömdes för mord. 

”Helt underbara sånger! Att de här dikterna når oss på så långt avstånd i tiden gör mig alldeles matt.” – Göran Greider

Support: Charlie Brolund
I gränstrakterna av folkrock, jazz och pop från sextio- och sjuttiotalet bjuds vi med på en resa genom nya överskridande landskap bestående av Charlies tankar, texter och hens person. Det personliga berättandet står i centrum.

Vi bjuder på glögg och landar i magisk musik mitt i julstressen.

Arrangör

Lokal

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer