MUSICMUSICMUSIC Oversized – releaseparty

MUSICMUSICMUSIC Oversized – releaseparty

Biljetter från 180,00 SEK

Plats

Datum

17 maj 2023 19:30 - 22:30

Beskrivning

MUSICMUSICMUSIC är en av Sveriges tyngsta och legendariska pianotrios. Sedan starten i början av seklet har de släppt 10 plattor och spelat på klubbar och festivaler i t ex New York, London, Paris, Berlin, Shanghai, Tokyo, Bangkok, Taipei, Johannesburg och Mexico City. För ett par år sedan släppte de skivan Oversized på vilken sättningen utökats med stråk och blås. Projektet gav mersmak och nu kommer Oversized vol. 2. Tillsammans med några av våra mest namnkunniga och spännande jazzmusiker och improvisatörer skapar MMM en organisk väv av tätt samspel och spännande infall. Missa inte denna unika releasekonsert!


Fabian Kallerdahl – piano
Michael Edlund – trummor
Josef Kallerdahl – bas
Josefin Runsteen – fiol
Emma Augustsson – cello
Axel Mårdsjö – sax, flöjt
Nils Berg – sax, basklarinett

lyssna

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.