Hoppa till huvudinnehåll

Muay Thai For Life 9.0

Muay Thai For Life 9.0

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

31 aug 2024 16:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Följ med på en oförglömlig kväll fylld av adrenalinkickar och stenhård action när MTFL Series presenterar Muay Thai For Life 9.0! Den 31 augusti 2024 förvandlas Clarion Hotel Strawberry Arena till en elektrisk atmosfär av spänning och kampgeist.

Oavsett om du är en långvarig fan av kampsport eller nyfiken nykomling, är detta sporteventet du inte får missa. Upplev de bästa Muay Thai-kämparna från hela världen när de stiger in i ringen för att visa sina mästerliga tekniker och otroliga uthållighet.

Biljettpriserna sträcker sig från 395,00 SEK till 995,00 SEK – en perfekt möjlighet att säkra din plats och vara en del av detta episka event. Kom och bli en del av en publik som delar din passion för sport och kampsportskonst.

Sätt ett kryss i kalendern och förbered dig för att bli inspirerad av kraft, skicklighet och äkta sportmannaanda. Se till att du är på plats när Muay Thai For Life 9.0 slår till med full kraft!

Arrangör

Lokal

Clarion Hotel Strawberry Arena Clarion Hotel Strawberry Arena, Råsta Strandväg 1, 169 79 Solna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer