Logga in / Skapa konto

Mrs Murphy's Woman Power Bootcamp 22-24 maj - Sthlm

22 maj 2015 17:00 - 24 maj 2015 16:00

Hotel Kungsträdgården, Västra Trädgårdsgatan 11 B, 11153 Stockholm


Mrs Murphy is on a mission… To fabulouize the world! And now she has come to the rescue to fabulouize YOU!


Tänk dig en hel helg med bubbel, starka kvinnor, femininitet, smattrande klackar, vickande rumpor, farligt fläktande fransar och kyssäkta röda läppar… And right there you have it – Mrs Murphy's Woman Power Package-weekend! En helg i njutningens tecken där vårat mission är att varje kvinna skall lämna huvudstaden med en pånyttfödd självkänsla, högburet huvud och med mer stuns i steget.

Tredje helgen i maj anordnar Mrs Murphy för första gången en helgkurs i Woman Power. Denna gång är kursen förlagd till Stockholm men till hösten planeras besök i andra städer i landet.

"Vi har slagit ihop alla våra tre populära föreläsningar, workshops och kurser till en intensivhelg in the name of Woman Power", säger Malin Ehlin, kvinnan bakom varumärket Mrs Murphy. "Det vi väger in i begreppet Woman Power (som en förlängning av girl power) är att man som kvinna inte bara skall våga känna sig bekväm med sin kvinnlighet och femininitet, utan t.o.m. hitta en styrka i det. En styrka som det för många kan vara lite ambivalent att förhålla sig till idagsläget. Vi kvinnor får i tidig ålder lära oss att vår kvinnliget och femininitek enbart är till för någon annans gunst och tillfredsställelse. Och använder man sig av sin kvinnlighet så är man antigen ett våp eller ett offer. Punkt slut. Det finns inget mellanalternativ. Mitt budskap är att det är dags att vi kvinnor återerövrar vår femininitet för vår egen vinnings skull. Att inte behöva låtsas vara någon annan eller att klä ut sig till man för att bli tagen på allvar. Det är dags att vi ser och upptäcker alla de hälsofördelar, både fysiska och psykiska, det faktiskt medför för oss kvinnor att vara bekväm med sin kvinnlighet. Det gäller allt från de rent kemiska processerna som sätts igång i kroppen när vi ser och vågar tycka om det vi ser i spegeln till att lära sig gå i höga klackar faktiskt kan motverka både inkontinens, förbättra sexlivet och ge endorfinkickar (något det inte direkt talas högt om).

Eleverna kommer att bo på det nyöppnade lyxhotellet Hotel Kungsträdgården.

" Vi ville att hela helgen skulle osa "jag är värd" eftersom detta är något som sitter så långt in i den svenska folksjälen… "inte skall väl jag"… JO, du SKA! Därför valde vi ett hotell som uppmanar till att njuta, både av sig själv och av sin tillvaro. Det är vetenskapligt bevisat att vi kan påverka vår hälsa inte bara med vad vi klär oss i för kläder utan även vad vi omger oss med för saker. Därför var det ett självklart val att boka in oss på Hotel Kungsträdgården där det hänger en kristallkrona i varje rum! Det är roligare att kolla upp på en kristallkrona det första man gör när man vaknar på morgonen än ett skitigt blinkande lysrör. Och jag lovar att det ger en bättre förutsättning för hela den kommande dagen.

Helgen inleds på fredagskvällen med välkomstchampagne, meet and greet och föreläsningen "Mrs Murphy to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous!" På lördagen är det till att upp och hoppa, ochhoppa i sin klackskor då dagen inleds med "Mrs Murphy's School of High Heels – how to SASS that ass" för att få endorfinerna att spruta med hjälp av lite höftvick. Efter en fabulous lunch är det dags för piffet, "Put on your Fab Face honey – time to SHINE like that star you are" innan damerna erbjuds möjlighet att äta middag på Stockholms snyggaste restaurang Nosh and Chow.

Under hela helgen tas damerna väl hand om av Mrs Murphy's Special Agents of Fabulousness, Agent Meadows, Agent Pinup Deluxe och Agent Venturia.

Med på kalaset och strösslar med glittret är våra samarbetspartners Björn Axén hår, Deichmann skor, Makiash Make-up, Pinup Girl Clothing, Daisy Dapper Clothing, Viola Lahger, O.L.D och Nosh&Chow Restaurang.

Efter en helg på "Mrs Murphy's Woman Power Bootcamp" hoppas vi att du lämnar oss med en nyfunnen egenkärlek, självkänsla och att du har hittat en styrka i din kvinnlighet samt tar med dig ledorden "jag är värd".

Ta en titt på presentationen av alla våra sponsorer nedan om varför vi valt just dem att leda dig in i ditt nya fabulösa liv.

Mvh
- Mrs Murphy and her Agents of Fabulousness


Kommentarer från tidigare elever
---------------------------------------------------------------------------

Tid och Plats:
22-24 maj
Hotel Kungsträdgården
Västra Trädgårdsgatan 11 B, Stockholm

Pris:
En helhelg in the name of Fabulousness kostar 7.200:-.
(Alla deltagare får en goodiebag till ett värde av ca 2.500:- ).
Biljetter återlöses ej men kan överlåtas vid förhinder.
Max antal biljetter: 10 st
I priset ingår tre Woman Power-kurser, boende två nätter på Hotel Kungsträdgården och frukost samt lunch på lördagen. Transport fram och tillbaka till Mrs Murphy's School of High Heels som inte hålls på hotellet. Möjlighet för tidsbokning hos Viola Lahger och O.L.D på söndagen. Utanför priset ligger kostnad för middag på restaurangen Nosh & Chow på lördag kväll samt eventuell resa till Stockholm.

---------------------------------------------------------------------------

Att ta med:
Till "Mrs Murphy's School of High Heels" behöver du två par klackskor. Ett par som är lite lägre och som du känner dig rätt bekväm med samt de högsta klackar du äger (ej kilklack). Klä dig i något som du känner dig extra sassy i och vi vill gärna se dom där lovely legs of yours. Mysbralla är strikt förbjudet!

Till "Put on your Fab Face honey –time to SHINE like that star you are" kommer du att få en uppsättning smink från Makiash men vill du hellre använda dina vanliga produkter så packa ner dem + en hårborste och kam.

Vill du följa med ut och äta middag på Nosh & Chow på lördagskvällen så packa ner finklännigen och bling-blinget.

Goodiebag
Våra Beloved Partners in Fabulousness vill att ni inte bara skall åka hem med huvudet och själen fylla med inspiration utan även de rätta redskapen och verktygen för att ni redan dagen efter skall kunna börja erat nya fabulösa leverne. Den fabulösa goodiebagen består av en blandning av produkter och presentkort till ett totalt värde av ca: 2.500:-

---------------------------------------------------------------------------

SCHEMA:

Fredag 22 maj
17:00 – Incheckning Hotel Kungsträdgården - Västra Trädgårdsgatan 11B
18:00 – Meet and greet + champagne
19:00 – 20:00 Föreläsning "Mrs Murphy to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous". Presentation av Viola Lahger och O.L.D och möjlighet att boka tider för privat mätning för korsetter samt specialdesignade plagg på söndagen den 24 maj mellan kl 12-16.

Lördag 23 maj.
7:00 – 10:00 Frukost
10:30 – Taxi till High Heels-kursen (kostnad igår i paketpriset)
11:00 – 13:00 Kurs: "Mrs Murphy's School of High Heels – how to SASS that ass"
13:15 – Taxi tillbaka till Hotel Kungsträdgården
13:30 – 14:45 Lunchbuffe
15:00 – 18:00 Workshop: "Put on your FAB FACE honey – time to SHINE like that star you are"
20:00 Möjlighet att dinnera med Mrs Murphy och hennes Agents of Fabulousness på Stockhoms tjusigaste restaurang Nosh & Chow till specialpris (denna kostnad ligger utanför paketpriset)

Söndag 24 maj
7:00 – 13:00 Frukost
11:00 Avslutningscermoni vid frukosten
12:00 – 16:00 Besök hos Viola Lahger och O.L.D vid Karlaplan för de som bokat tider.

---------------------------------------------------------------------------

SPONSORER:

Björn Axén - hårprodukter
Vardagslyx är ett av ledorden hos både Björn Axén och Mrs Murphy. Redan 1984 kom Björn Axén ut med en egen hårvårdsserie med ambitionen att vårda både hår och hårbotten. Åren av kunskap och engagemang har gjort att de skapar hårprodukter av absoluta världsklass. Björn Axén vet vad som krävs för för damer med höga frisyrer då de inte bara står bakom Mrs Murphys svallande lockar utan även Hennes Majestät Drottning Silvias volumiösa hår. Nu är du nästa dam att ställa dig till denna skara donnor genom workshoppen "Put on your FAB FACE honey - time so SHINE like that star you are" där vi är stolta att ha Björn Axén som sponsor av hårvårdsprodukter.
www.bjornaxen.se

Deichmann -skor
Deichmann är Europas största skokedja och har funnits i Sverige sedan 2007 och är en stolt sponsor av "Mrs Murphy's School of High Heels". Hos Deichmann finns de senaste trenderna inom skomode till förmånliga priser, alla har råd att SASS that ass!
www.deichmann.com/SE

Makiash - make up
MAKIASH är ett svenskt kosmetikmärke med stark förankring i modellbranschen och sponsrar alla deltagare med smink till "Put on your FAB FACE honey - time to SHINE like that star you are". Makiash erbjuder trend, funktion och long-lasting produkter med hög kvalitet och användbara färger.
www.makiash.com

Pinup Girl Clothing - klädmärke
PUG är klädmärket som står bakom succén "the Instant Bombshell Dress" Monica som är den stående arbetsuniformen för alla Agents of Fabulouss och som borde finnas i alla kvinnors garderober.
www.pinupgirlclothing.com

Daisy Dapper - butik
Daisy Dapper är en butik som erbjuder klassiska kläder med snitt från 40-, 50- och 60-talet, som lyfter fram dina kurvor och det bästa hos dig. Detta svenska märke erbjuder elegans och tidlös klass och klär Mrs Murphy till både vardag och fest.
www.daisydapper.com

Viola Lahger - korsetter
Viola Lagher är Sveriges enda korsettmakerska har har hela 13 års erfarenhet. Nog för att Mrs Murphy har egna kurvor så det förslår, men ibland vill hon hotta till dom där dangerous curvsen of hers lite exta. Fröken Lahger är damen man går till för att both eat the chocolat AND have the waist. Karin som driver Viola Lahger tar emot tidsbokning för korsettmätning på söndagen den 24 maj mellan kl 12-16. Det går bra att boka in sig redan nu på agent1@mrsmurphy.se
www.violalahger.se

O.L.D - skräddarsydda plagg
O.L.D står för det unika, historia och kvalité. Linda Lindgren, designer, stylist och kreatör syr upp och skapar på beställning till dam/herr/barn/hund. Allt ifrån flugor till kostymen och det vardagliga plagget till den glammiga galablåsan och bröllopsdrömmen. Linda är även känd som "Vintagedoktorn" och har hjälpt Mrs Murphy vid ett flertal tillfällen och gett hennes vintagedarlings en andra chans. Linda delar ateljé med Viola Lahger och tar emot bokningar för konsultation och mätningar för egendesignade och skräddarsydda plagg under söndagen den 24 maj mellan kl 12-16. Det går bra att boka in sig redan nu på agent1@mrsmurphy.se
www.o-l-d.se

Nosh & Chow - restaurang
Nosh & Chow är Stockholms snyggaste restaurang som vann Mrs Murphys hjärta vid det första champagneglaset. Maten håller lika hög klass som det visuella och personalen know how to treat a lady right. Nosh & Chow har funnits sedan 2013 och serverar mat från hela världen med en meny i ständig utveckling.
www.noshandchow.se

Hotel Kungsträdgården - boende
När vi besökte Hotel Kungsträdgården och såg att alla rummen hade kristallkronor behövde vi inte leta längre. Hotel Kungsträdgården är ett helt nyöppnat svulstigt hotel i hjärtat av Stockholm som passar Mrs Murphy som champagnen i strupen. (Sa vi förresten att de även har en champangebar?) Alla rum är inredda i gustaviansk stil och hotellets ledord är stil, klass och elegans. Efter en helg på "Mrs Murphy's Woman Power Bootcamp" hoppas vi att dina nya ledord är "jag är värd".
www.hotelkungsträdgården.se

För fler bilder, besök oss gärna på facebook
(Foto: Bodil Bergman Hughes, Jimmy Croona och Elin Parmed)


Woman Power Bootcamp

Stängd